Оборудване - Eval, Osculati, Easterner

Оборудване - Eval, Osculati, Easterner

виж продукти

Джобове за тежести комплект

178,00 BGN
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Информация

В този комплект представяме джобове от две части, в които тежестите се слагат във вътрешната част. Рискът от случайно губене е много по-малък от този при стандартните джобове и тежестите са по-лесни за пренасяне. Когато се качвате на лодка може лесно да ги подадете не екипажа. Джобовете могат да поберат тежест до 12 кг.

  Джобовете на xDEEP са снабдени с много здрави и износоустойчиви токи, произведени от американската компания ITW NEXUS®, изработени от поливинил ацетал - много здрав и издръжлив на морска вода материал. Отделенията за олово в джобовете на xDEEP осигуряват защита от оловния оксид когато ги пренасяте.

  Джобовете на xDEEP са закрепени на колана през кръста и захванати с болт за самара. Това не позволява на тежестите да се местят и също така остават на мястото си, дори ако се завъртите наобратно.

  На предната част на джоба има пришит ремък, чието предназначение е да държи джоба винаги отворен. Това може да изглежда маловажно, но решението прави много по-лесно слагането на вътрешния джоб с тежестта, особено когато трябва да го правите под водата или когато носите дебели ръкавици.