Оборудване - Eval, Osculati, Easterner

Оборудване - Eval, Osculati, Easterner

виж продукти

Крило ZEOS 28/38 пълен DIR комплект

988,00 BGN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Крилото ZEOS е двуслойно, направено с най-добрите материали от САЩ и Германия и е с изключително устойчива външна обвивка, изработена от Cordura 1100dTEX.Геометрията на крилото прави лесно достигането на идеална хоризонтална позиция.Структурата на балона може да попречи или улесни оптималния баланс. В ZEOS крилото центърът на плаваемостта съвпада с този на газа в бутилката.Какво значи това?Идеален баланс по време на цялото гмуркане, независимо дали на сертификата ти пише OWD или Full Trimix.

Външната обвивка на ZEOS крилото е направена от Cordura® 1100 dTEX, която е изключително здрава.Cordura® нишките са в пъти по-абразивоустойчиви от найлоновите. Крилата, направени от този материал, са много по-устойчиви и биха изглеждали като нови, дори след много гмуркания.

ZEOS 28 е проектирано по такъв начин, че когато водолазът е на повърхността, само малка част от крилото се показва над водата. Тогава водоизместването ефективно поддържа водолаза отгоре.

Благодарение на това решение ZEOS 38 поддържа водолаза достатъчно високо, което е важно, особено в море с вълнение.Водоизместването на ZEOS 38 е до 17 kg, което е относително малко.  ZEOS 38 осигурява много малко съпротивление във водата и използването на инфлатора е много удобно.Влагата вътре в балона на крилото е идеална среда за развитието на бактерии. Добре знаете, че проблемите със синусите могат да Ви попречат да се гмуркате до няколко седмици.

За да намалим риска вътрешната страна на балона е покрита с антибиотичен агент, който предпазва от развитието на бактерии.

Вие решавате! Комплектът ZEOS може да бъде както със стоманен, така и с алуминиев бекплейт

Може да решите дали предпочитате по-тежката стомана или по-лекия алуминий, в зависимост какво тегло искате да имате, ако пътувате често.Когато купувате комплекта може да избирате между две крила, които се различават по водоизместването си - ZEOS 28 (13кг) или ZEOS 38 (17кг).

ZEOS 38 е идеалното решение за повечето водолази, докато ZEOS 28 е подходящо за по- слаби мъже или за жени, които няма нужда от толкова голяма товароносимост.