Оборудване - Eval, Osculati, Easterner

Оборудване - Eval, Osculati, Easterner

виж продукти

STEALTH 2.0 SIDE MOUNT HARNESS

354,00 BGN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

 

Плавно нагласяне на центъра на тежестта.

Както всички добре знаят, правилното разпределение на тежестите е ключов елемент в достигането на идеалния баланс. Това правило е вярно и за страничното монтиране. xDEEP системата позволява лека и прецизна настройка на позицията на центъра на тежестта – централният джоб може да бъде местен в определени граници. 

Свобода на движенията


Тъй като възловите точки на Stealth 2.0 самара са поставени точно на естествената ос на ротация на тялото, презрамките винаги са с точната дължина, независимо от позицията, която заемате под водата.Още повече, системата от баластни джобове е проектирана да осигури максимален комфорт – централният джоб може да бъде преместен до най-долна възлова точка на самара и няма никакво съпротивление когато завъртате тялото си.

 Бърза настройка


STEALTH 2.0 самара е така проектиран, че всеки един ремък да може да бъде конфигуриран индивидуално. Това е огромно предимство в сравнение със самарите, направени от един цял ремък, промяната на дължината на презрамката не премества D-Ring-а на колана на кръста. Нагласянето на самара е много по-бързо. Ако сте инструктор, знаете колко важно е това. Защо да губите ценно време по време на курса?

 Три степени на твърдост


Различните елементи на самара за странично монтиране изискват различна степен на твърдост. Коланът на кръста е най-твърд твърд, следователно D-Ring-те работят по-добре и самарът е по-стабилен. Презрамките са по-меки, което ги прави по-гъвкави около раменете. Ремъкът мъжду краката също е най-мек, за да се избегне износване на неопрена, независимо дали е сух или мокър. 

Преместване на точката на монтиране на бутилката с едно движение


Както знаем, алуминиевите бутилки променят плаваемостта си от отрицателна, когато са пълни, на положителна, когато са празни. На ремъка през кръста сме монтирали D-Ring-ове, направени от много твърда гума, които могат да бъдат премествани по време на гмуркането. Това решение прави възможна промяната на точката на монтиране на ремъка през кръста с едно движение, което винаги прави възможно бутилките да са в хоризонтално положение