Оборудване - Eval, Osculati, Easterner

Оборудване - Eval, Osculati, Easterner

виж продукти

DIR Комплект ремъци , бекплейт и джобове за тежеести

473,00 BGN
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Баластни джобове от две части

В този комплект представяме джобове от две части, в които тежестите се слагат във вътрешната.Такива джобове имат следните предимства: рискът от случайно губене е много по-малък от този при стандартните джобове и тежестите са по-лесни за пренасяне. 


 

XL размерът на джобовете могат да поберат до 12 кг тежести.

Този капацитет ги прави идеални за студени води и използването на сух или много дебел неопрен.Имате ли нужда от по-малко тежести в топли води? Нагласянето на баласта е така направено, че е изключително лесно да намалите капацитета без да сменяте джобовете.

Лесно и сигурно пренасяне на тежестите

Тежестите се слагат във вътрешната част на джоба, който е снабден с много удобна дръжка.Това решение прави лесно пренасянето и значително увеличава сигурността при оперирането с тях.

 Лесно закопчаване и откопчаване на джоба


Инцидентно губене на баластен джоб може да предизвика трагичен край. Джобовете на xDEEP са снабдени с много здрави и износоустойчиви токи, произведени от американската компания ITW NEXUS®, изработени от поливинил ацетал - много здрав и издръжлив на морска вода материал.Здравината им и характерният звук, който издават при закопчаване, Ви дава сигурен знак, че джобът е закрепен сигурно. Лесно е да се освободите от джоба в случай на инцидент поради големия размер на токата.

Защита от оловни съединения

Коланите, които се ползват за твърдо олово, са покриват с оловен оксид, който е канцерогенна смес и има тенденцията да се натрупва в човешкото тяло.Когато го местите с голи ръце, частици от оловото остават по ръцете Ви, също така когато пренасяте оловото в колата Ви, канцерогенният оловен оксид прониква в средата Ви.

 Стабилно монтиране

Може би няма нищо по- лошо от нестабилни тежести, които се местят и подскачат.
Джобовете на xDEEP са закрепени на колана през кръста и захванати с болт за самара.

Това не позволява на тежестите да се местят и също така остават на мястото си, дори ако се завъртите наобратно.

 

Подсилен преден ръб

На предната част на джоба има пришит ремък, чието предназначение е да държи джоба винаги отворен.Това може да изглежда маловажно, но решението прави много по-лесно слагането на вътрешния джоб с тежестта, особено когато трябва да го правите под водата или когато носите дебели ръкавици.

Стоманен или алуминиев бекплейт?

Вие решавате! Комплектът може да бъде както със стоманен, така и с алуминиев бекплейт.