Сонар Garmin STRIKER 4

280,00 BGN
 • Марка: GARMIN
 • Кат. номер: 010-01550-01
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Лесен за използване 3.5 инча цветен сонар с вграден високочувствителен GPS. Открийте риба, маркирайте и се върнете до горещи точки. Удобна работа с бутоните. Включва CHIRP сонда в комплекта (77/200 kHz); сила на излъчване (200 W RMS)/(1,600 W peak-to-peak).

Най-продаван продукт:

 • цветен екран
 • висока резолюция 480 x 320
 • GPS скорост, запаметяване на места и маршрути
 • CHIRP технология за по-ясна картина, съвместимост с различни сонди
 • меню на български.
Технически данни и характеристики
Размери (ШxВxД): 91.6 x 150.8 x 42.8 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 4.9 x 7.3 cm; диагонал 8.7 cm (3.5'')
Резолюция на дисплея (ШxВ): 480 x 320 пиксела
Тип на дисплея: HVGA цветен
Тегло: 230 гр.
Водоустойчивост: да
Особености
CANet® съвместимост: не
Звукови аларми: да
Възможност за работа като двучестотен сонар: да
Възможност за работа като двулъчев сонар: да
Разделяне на екрана при мащабиране: да
Ultrascroll™ (показва наличието на риби при по-високи скорости на движение): да
Fish Symbol ID (означение за риба с картинка): да
AutoGain технология (намалява екранните смущенията, увеличава сигнала от обектите): да
Whiteline (индицира твърдо или меко дъно): да
Adjustable depth line (подвижна линия за измерване дълбочина на подводните обекти): да
A-scope (показване в реално време на риби преминаващи през ултразвуковия лъч): да
Bottom lock (показва придънната картинка): да
Дневник и графика за водната температура: да
Сензор за температура на водата, включен: да
Възможност за измерване скоростта на лодката спрямо водата: не
DownVü™ (фотографски изглед на дъното): не
SideVü™ (странично сканиране): не
Други
Честота: Традиционен: 50/77/200 kHz CHIRP (средни и високи)
Изходна мощност: 200 W (RMS)
Обхват на напрежението(волтаж):  
Максимална дълбочина: 488 м. сладки води*, 229 м. солени води*
Ъгъл на конуса: няма данни към момента
Допълнителни особености: Монтажно с завъртане/накланяне
Интегриран GPS
Маркиране на точки
Курс над земята (COG)

 

3. 5 инча CHIRP сонар с GPS

 • Лесен за използване 3. 5 инча цветен сонар с вграден високочувствителен GPS
 1. Открийте риба; маркирайте и се върнете до горещи точки
 
 • Удобна работа с бутоните
 • Включва CHIRP сонда в комплекта (77/200 kHz); сила на излъчване (200 W RMS)/(1,600 W peak-to-peak)
 • Обновете до висока производителност на CHIRP с GT8 или GT15 сонда (всяка се продава отделно)

 

Откриването на риба е по-лесно от всякога със сонар STRIKER 4. Маркирайте и се върнете до вашите горещи точки, хелинг и док и ги споделете с други STRIKER и echoMAP™ потребители. Smooth Scaling™ графиката осигурява непрекъснато изображение, когато превключвате между дълбокообхватната скала. Връщането на сонарна история Ви позволява да превъртите назад през сонарните изображения за да маркирате точки, които първоначално може да сте пропуснали. Освен това има вградена сигнална шамандура и показва данните за скоростта. В комплекта има монтажно с наклон и завъртане, CHIRP сонда (77/200 kHz) с хардуеър за монтаж на транеца и електромотора. За високопроизводителен CHIRP закупете сонди GT8 или GT15 (всяка се продава отделно).

Насладете се на яснотата на CHIRP

Сонар STRIKER 4 включва Garmin CHIRP (77/200 kHz) сонда, която осигурява видимо по-висока степен на яснота и детайлност за риба и структура в сравнение с традиционните 77/200 kHz сонди.

Вместо да изпрати само една единствена честота, CHIRP изпраща непрекъснато обстрелване с честоти, които варират от ниска към висока, а след това ги интерпретира индивидуално след тяхното завръщане. Тъй като честотите осигуряват по-широк спектър от информация, CHIRP сонарна технология може да създаде по-отчетливи рибни дъги с по-голямо сепариране на обекти.

Можете също така да надграждате до високо-производителна Garmin CHIRP технология, която осигурява кристално ясни сонарни изображения с още по-забележителни целеви сепарации и резолюция от плитки към по-големи дълбочини. За по-добър риболов, дънните контури са по-видими, дори и при по-високи скорости, а сигналния звук може да бъде потиснат на най-голяма дълбочина, за да се осигури по-навременна интерпретация на това, което е отдолу.

Маркирайте места с високочувствителен GPS

За разлика от обикновените сонари , STRIKER сонарите са с вграден, високочувствителен GPS, за да намерите текущото си местоположение бързо и прецизно, след което да го запазите, където и да отидете в езерото. По-важното е, че те ви позволяват да отбележите точки, където рибата кълве, така че можете да се върнете към тях отново в бъдеще. Можете също да маркирате докове, хелинга и други места във водата. Просто следвайте пътя създаден на екрана, за да се върнете към тях, когато пожелаете.       

                

Навигирайте с лекота по картата с точки

Понеже STRIKER серията има високочувствителен GPS, можете да видите позицията си във връзка с промяна на посоката, която сте маркирали. Използвайте картата с точки, за да можете лесно да преглеждате, маркирате и стигнете до места като потънали кораби и места за риболов, а също е и много добро средство за намиране на пътя обратно към хелинг.

 

 

 

 

 


Проверете вашата скорост на екрана

Вие можете бързо и лесно да видите скоростта на лодката от екрана на вашия STRIKER . Това е чудесен инструмент, за да се уверите, че ловите на тролинг с правилната скорост за стръвта която използвате и за определения вид риба. Също е добър начин да следите правилната скорост в зони с контрол на височините на вълните причинени от лодки.

 

 

 

 

 

Правете отвесен риболов с вградена

кръгова диаграма за дълбочината

STRIKER Ви осигурява както сонар така и мигаща кръгова диаграма в един уред. По всяко време, когато ловите стационарно на лед или джигосвате вертикално, вградената мигаща кръгова диаграма ще Ви покаже дали дъното е твърдо или меко (кално или пясъчно), вашата джигова или утежнена примамка и дълбочината на рибата, плуваща в обхвата на сонарния лъч. Дори може да наблюдавате колко високо сте вдигнали или спуснали джига си и дали рибата плува към или от него.

 

 

 

Вземете вашия сонар навсякъде

Преносим комплект е на разположение, за да защити и пренесе вашия STRIKER така че да е идеален за каяк, кану или риболов на лед. Той включва пломбирана акумулаторна батерия и зарядно, вграден кабел за съхранение и ваккум за сондата, монтажно.